Special workshops

Onze special voedingsworkshops bestaan uit de basis workshop Gezonde Voeding; dit loopt als een rode draad door onze workshops en ons eigen leven. Echt, gezond en lekker eten hoeft in onze ogen niet ingewikkeld te zijn. Dit kunnen wij goed laten zien in onze special workshops.

Over gezonde voeding valt veel te vertellen en onze interesse en kennis is breed. Door het aanbieden van special workshops kunnen wij de inhoud van de workshop zo aanpassen zodat deze helemaal voldoet aan de wensen van ieder gezelschap. Flexibel en op maat gemaakt.

Veel mensen hebben een drukke agenda en weinig tijd maar willen wel gezond eten. Simply-Food geeft tips om gezonde voeding lekker en makkelijk te maken.

Op een leuke en leerzame manier zoomen wij in op eetmomenten: ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.

Kortom, wij denken met je mee en leven ons in op de momenten waar voeding een rol speelt en waarbij je behoefte aan goede handvatten hebt.

De special workshops van Simply-Food

Gezonde start van de dag: ontbijt

Waar begin ik mijn dag mee? De ochtend is vaak hectisch…… op tijd op je werk of op school zijn. Je wilt wel ontbijten, maar hebt op de vroege ochtend nog niet veel inspiratie. Is brood nu wel de juiste keuze of toch niet? Is ontbijt echt zo belangrijk als wordt beweerd. Met meegebrachte producten worden meerdere ontbijten samengesteld en laten we zien waarop te letten bij het kiezen van een product. Kortom, wij geven je ideeën voor een gezond en lekker ontbijt.

De hele dag energie: lunch

Hoe maak je je lunch interessant? Waar kies je voor? En waar lunch je of neem je je lunch mee? Kiezen voor een lunch die voedt en niet alleen maar vult. Tijdens deze workshop laten we zien hoe je gemakkelijk een gezonde meeneem lunch kunt maken. Variëren met gezonde en vooral lekkere producten.

Een gezonde avondmaaltijd

Hoe zorg je ervoor dat je na een lange en drukke dag niet naar de kant-en-klaar maaltijden grijpt maar zelf kookt. Ideeën, inspiratie en tips; dat is waar deze workshop over gaat. Wat te doen in de praktijk en hoe past dit in jouw dagelijkse leven. Maaltijden die gemaakt zijn van échte en pure producten. Wij laten zien dat dit echt niet veel tijd hoeft te kosten en hoe je dit in jouw drukke leven kunt inplannen.

Hoe kom ik de dag door: tussendoortjes

Wat is nu een gezond en verantwoord tussendoortje. Waar let je op? Ga je voor gezonde koekjes, noten, fruit of toch iets anders? Waar moet jouw tussendoortje aan voldoen? We gaan producten vergelijken maar vooral zelf aan de slag en uiteindelijk het resultaat proeven. Een workshop boordevol ideeën en makkelijke recepten.