Inspiratie, inzicht en praktische tips

De voedingsworkshops van Simply-Food gaan over gezond, echt en lekker eten. In een interactieve en informatieve workshop komen actuele onderwerpen, praktische tips en wetenswaardigheden aan bod.

Wat is gezond eten precies?
Wat zijn voedingsstoffen en hoe herken ik deze?
Wat heeft mijn lichaam nodig?
Hoe ziet een gezond eetpatroon eruit?

Op een positieve, leuke en aantrekkelijke manier willen wij laten zien hoe een goed voedingspatroon eruit zou kunnen zien en hoe je dit toepast in je dagelijkse leven.

Er is veel aandacht voor bewustwording:

mango [Converted] Waarom kies je voor het een en niet voor het ander?
mango [Converted] Hoe pas je gezond eten toe in je drukke bestaan?
mango [Converted] Welke kleine veranderingen zou je kunnen maken om je eetpatroon gezonder te maken?

En niet onbelangrijk: eten moet vooral ook lekker zijn!

Wij geloven niet in lijstjes met verboden producten en wat je niet meer mag doen. Het is belangrijk dat je iets zoekt wat bij jouw levensstijl past en dat op de lange termijn goed vol te houden is. Met kleine aanpassingen kun je al gezondheidswinst behalen.

Het doel van onze workshops is om jou te helpen bij het vinden van een goede balans in je voedingspatroon. Het gaat hier niet om een dieet maar om een gezonde leefstijl.

De workshops zijn voor iedereen inspirerend en interessant: groepen collega’s, vrienden en vriendinnen, verenigingen, sportteams of gezinnen. Door de handvatten die de workshops van Simply-Food bieden, kun je met z’n allen werken naar een gezond en energiek gevoel.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat is de inhoud van de workshop?

1.

De workshop begint met uitgebreide informatie over gezonde voeding, bepaalde voedingsstoffen en wat zijn je dagelijkse behoeften in een gezond eetpatroon.

2.

Vervolgens gaan we samen aan de slag en bereiden we een aantal lekker gezonde gerechten zodat je inspiratie opdoet.

3.

Het bereiden is natuurlijk alleen leuk als we het daarna kunnen proeven.

4.

Behalve met alle opgedane inspiratie ga je ook naar huis met folders over gezonde voeding, gemaakte recepten, handige tips en weetjes die je in jouw dagelijks leven kunt toepassen! En een “give-away”.