Over ons

Helen Essers

Gezonde voeding is actueel en continue in beweging. Met mijn interesse en passie voor voeding ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën en tips om gezond en lekker eten leuker en gemakkelijker te maken. Ik lees graag over voeding; wat zijn de laatste inzichten, wat wordt er geschreven, wat is er nieuw en hoe maak ik mijn eigen eetpatroon gezonder, leuker en lekkerder zonder al te ingewikkeld te doen.

Ik houd van gezond en lekker eten en breng veel tijd in de keuken door om nieuwe recepten uit te proberen. Inspiratie haal ik onder andere uit de vele kookboeken die in mijn kast staan. Mijn passie voor gezonde voeding deel ik graag met anderen door middel van de Simply-Food workshops maar ook in mijn eigen studio, Vie personal fitnesswaar ik klanten een op een begeleid op gebied van voeding en beweging op weg naar een gezond eetpatroon dat bij hen past.

Miranda Pronk

Ik ben Miranda Pronk en ben gewichtsconsulente. Doordat ik een fervent sporter ben is de interesse in gezonde voeding bij mij ontstaan. Ik voel me energiek door het sporten en ik wil dat doorvoeren in mijn leefstijl, dus dan is gezonde voeding een must!
Niet teveel ongezonde snacks meer nemen, maar eens een gezond en vooral lekker kookboek doornemen met voedzame maaltijden en snacks zonder al te veel suiker. Het gevoel dat je gezond bezig bent maakt je trots en geeft balans in je leven.

Ik houd van gezond, lekker en makkelijk eten zodat het eetmoment een belangrijk en gezellig moment van de dag wordt en ook nog goed voor je lichaam is. Daarbij raad ik ook aan om zoveel mogelijk pure voeding te eten; zo weinig mogelijk pakjes en potjes te gebruiken. Die gedragsverandering wil ik mijn clienten in mijn voedingspraktijk Feelingfood ook laten ervaren, maar wel op de manier die bij hem/haar past. Iedere verbetering in een voedingspatroon is belangrijk en een stap vooruit, dat vind ik heel belangrijk en dat is waar het in mijn praktijk om draait.